Lars Jansson Trio

Område: Karlshamn
Arena/Plats: NetPort Science Park
Kategori: Konsert & Musik
Datum: Lördag 20 jan 2018

Jazzkonsert i Rio Grande vid Gourmet Grön.

Efter drygt trettio år med en fast trio har Lars Jansson valt att spela med två yngre musiker; dels den danske basisten Thomas Fonnesbaek och dels sin son Paul Svanberg på trummor.
Största delen av musiken vi får höra är originalkomponerad av Lars Jansson. Vi får även höra musik från ”The American Songbook”. Trion har spelat in 6 cd; What ́s New, Koan, Sound of my Colors och Everything I Love med Ove Ingemarsson, Facing The Wall och More Human. Alla utgivna på det japanska bolaget Spice of Life. Fokus ligger på melodisk improvisation och med en stark rytmisk grund. Lars Jansson har bl.a. spelat med en mängd olika svenska och utländska grupper. Han har varit gästprofessor i Århus vid det Jyske Musikkonservatoriet och även undervisat vid konservatoriet i Esbjerg. Han har komponerat för mindre jazzgrupp, storband, kammarorkester, blåsarkvintett och piano, stråkar, kör, saxofonkvartett mm. Förutom att Lars har en lång och överväldigande musikalisk meritlista så är han en gudabenådad berättare och kåsör. Så det kommer att bli ett mycket trivsamt och kvalificerat ”mellansnack”.

Entré: 180 kr, medlem 130 kr, studerande 50 kr och skolungdom fritt. Kompiskortet gäller.
Köp biljett via Nortic, länk finns på www.munthejazz.com. Resterande biljetter säljs vid entrén.
Gourmet Grön öppnar kl 18.00. Bordsbokning på 0454-164 40 (öppet vardagar kl 9-15).

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Jan
Lördag 20 jan 2018 20:00 NetPort Science Park

Länkar

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 533 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,6 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,5 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 20 jan 2018 20:00 - 20:00 @ NetPort Science Park
OK

Karta


Kundservice

Karlshamns Turistbyrå
0454-812 03

turistbyran@karlshamn.se

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter