Svanholm Singers Unlimited

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Lokstallarna
Kategori: Konsert & Musik
Datum: Lördag 27 jan 2018

Picknickföreställning på Lokstallarna.

Svanholm Singers Unlimited – Dirigent Sofia Söderberg
Klang och intonation, laganda som allsvensk fotbollselit, grundad i Lund för 20 år sedan och suveräna vinnare av otaliga nationella och internationella tävlingar. Här gäller det att hänga med när Svanholm Singers – ”Manskammarkören” – under Sofia Söderbergs ledning bjuder på musik över alla gränser. ”Unlimited” i allra högsta grad. Passar perfekt till picknick, rutiga dukar och medhavd korg.
Konserten ges som en picknickkonsert – det vill säga – var och en tar med det de vill äta och dricka. Endast tillåtet att äta vid bord. Kaffe, läsk och kakor säljs i pausen av Waldorfskolan.

Detta är ett samarrangemang av Jazzföreningen Munthe, Kultur Karlshamn, Pro Musica och Karlshamns Riksteaterförening. Biljettköp görs via www.karlshamn.se/kultur samt på samtliga bibliotek i Karlshamns kommun. Kompiskortet gäller.

Entré: 150 kr, medlemmar 100 kr, barn upp till 15 år gratis på läktaren, vid bord 100 kr (bokas som medlem). Vid köp av biljett bokar man plats vid bord eller på läktaren. Enhetligt pris för sittplatser vid bord och på läktare. Kontant försäljning av resterande biljetter vid entrén.

Information om lokalens tillgänglighet:
Det finns parkering i anslutning till Lokstallarna. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade, tillgänglighetsanpassad toalett finns. Arrangemang ska ha ljudförstärkning med högtalare. Arrangemang kan vara ljussatta. För frågor om tillgängligheten, kontakta Pernilla Ekvall Liljeqvist, kultursamordnare på tel. 0454-812 36 eller e-post pernilla.ekvallliljeqvist@karlshamn.se

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Jan
Lördag 27 jan 2018 19:00 Lokstallarna

Länkar

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,1 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 3 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 1,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 27 jan 2018 19:00 - 19:00 @ Lokstallarna
OK

Karta


Kundservice

Karlshamns Turistbyrå
0454-812 03

turistbyran@karlshamn.se

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter