Linda Lampenius

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Karlshamns Stadsteater
Kategori: Evenemang, Höjdpunkter, Konsert & Musik
Datum: Lördag 29 sep 2018

Höstkonsert på Karlshamns Stadsteater.

Höstkonsert den 29 september med Blekinge Ungdomsorkester och Linda Lampenius. En unik kväll där ensemblen framför stycken från romantiken blandat med klassiska pärlor där Linda Lampenius sätter stark prägel med sitt val av musik. Det blir även teman från filmens värld som dirigent Mikaela Brorsson valt med omsorg. Mikaela som nyligen har fått stipendier från minnesfonden har vid sin sida denna kväll systern Alexandra Brorsson som konsertmästare.
Lite överraskningar blir det också då publiken får medverka i kunskapsfrågor kring klassisk musik där systrarna även agerar programledare och domare.

Linda Lampenius har nått berömmelse runt om i världen och turnerat i Europa, Asien och USA som soloartist. 1997 blev hon inbjuden av Andrew Lloyd Webber att medverka i hans Metal Philharmonic vid Sydmonton Festival i England.
Vid sidan av stadsorkestrar i Finland och Sverige har Lampenius spelat som solist med bland annat La Scala Opera Orchestra, BBC National Orchestra of Wales och National Symphony Orchestra of Ireland. Hon har också varit på turné med Prag Symfoniorkester och Schönbrunn Slottsfilharmoniker och däröver gjort succé i musikfestivaler med José Carreras, Kevin Kenner och turné med Paul Potts.
Med sin 1781 Gaglianoviolin har Lampenius många gånger spelat inför statschefer och kungligheter, som till exempel Finlands president Martti Ahtisaari, Rainier III av Monaco och den svenska kungafamiljen. Dessutom har hon framträtt i olika välgörenhetsevenemang, bland annat på galakonserten vid firandet av drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus 150-årsjubileum.

Medverkande:
Blekinge Ungdomsorkester
Dirigent: Mikaela Brorsson
Konsertmästare: Alexandra Brorsson

Biljettpris: 280 kr

Biljetter går att köpa via evenemangslänk nedan, Karlshamns Turistcenter, Karlskrona Turistbyrå, Ronneby bibliotek, Call4U Ronneby, Stora Coop Karlshamn och BLT Karlshamn/Karlskrona.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Sep
Lördag 29 sep 2018 19:00 Karlshamns Stadsteater

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 454-812 03

Länkar

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,6 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 547 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,2 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 29 sep 2018 19:00 - 19:00 @ Karlshamns Stadsteater
OK

Karta


Kundservice

Karlshamns Turistcenter
0454-812 03

[email protected]

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter