Elisabeth Melander & Jazzappear

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Gourmet Grön
Kategori: Höjdpunkter, Konsert & Musik
Datum: Lördag 26 jan 2019

Jazzkonsert i Rio Grande vid Gourmet Grön.

Efter några års frånvaro från jazzscenen har Elisabeth kommit tillbaka med besked - nu tillsammans med några av landets främsta musiker i sin grupp JazzAppear. Vi möter inte bara en sångerska med sitt komp utan en komplett jazzgrupp där även rösten ingår som ett viktigt instrument. Elisabeths själfullhet, hennes varma uttryck och känsla tillsammans med en unik improvisationskonst präglar gruppen JazzAppear - där samsas musikalitet, kreativitet, samspel och ett stort mått av spontanitet och spelglädje. Det innehållsrika programmet baseras på hennes kritikerrosade album ”Reflections Of A Voice” som nu också nått ut i världen med mer än 20 miljoner spelningar på Spotify.

Elisabeth har sedan femton års ålder turnerat, spelat in skivor och medverkat i ett otal radio- och tv-program i Sverige och utomlands. Som sångerska har hon setts i varierade sammanhang och har sjungit med många av vårt lands absolut främsta musiker; på jazzklubbar, konsert- och kulturscener samt kyrkor. Utöver sitt musicerande är Elisabeth lektor i sång vid Musikhögskolan i Malmö där hon ”utbildat” flera av dagens aktuella jazzsångerskor.

Lördagen den 26 januari kl 20.00 i Rio Grande vid Gourmet Grön.
Elisabeth Melander sång, Håkan Rydin piano, Göran Schelin bas, Lars Beijbom trummor, Anders Bergcrantz trumpet, Inge Petersson Lindbäck saxofon.

Entré: 200 kr, medlem 150 kr. studerande 50 kr och skolungdom fritt
Köp biljett via Nortic, länk finns på www.munthejazz.com. Resterande biljetter säljs vid entrén.
Gourmet Grön öppnar kl 18.00. Bordsbokning på 0454-164 40 (öppet vardagar 09.00-15.00).

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Jan
Lördag 26 jan 2019 20:00 Gourmet Grön

Länkar

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 526 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,6 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,5 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 26 jan 2019 20:00 - 20:00 @ Gourmet Grön
OK

I närheten av


Kundservice

Karlshamns Turistcenter
0454-812 03

[email protected]

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter