Blekinge Kafferosteri

Adress: Östra Vägen 1, 375 32 Mörrum Visa karta

Adress: Östra Vägen 1, 375 32 Mörrum

Kaffe, kaffeprodukter, kaffeprovning och catering av kaffe.

”Blekinge Kafferosteri startades av en kaffentusiast med drömmen om att skapa ett riktigt gott kvalitetskaffe att dela med sig av till andra. Efter år av hemmarostande togs steget att starta Blekinges första egna rosteri som ett försök att förverkliga denna dröm. Nu har de flyttat in i en ny lokal och ställt in en ny rost. De valde en liten rost för att ständigt kunna erbjuda sina kunder ett färskrostat kaffe. Efter utbildning i kafferostningens ädla konst är de nu även medlemmar i Svenska specialkaffeföreningen, SCAE. Intresset för riktigt gott kaffe är stort och produktionen växer hela tiden. Deras strävan efter god smak, hög kvalitet och miljötänk genomsyrar hela verksamheten.”

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,5 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 404 meter
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
Hotell

Hotell Walhalla, Mörrum

Avstånd: 723 meter
Oavsett om ni kommer för att bo, äta, fiska, spela golf eller bara vara så är ni varmt välkomna till oss på Hotell Walhalla. Vårt mål är att vara det mer personliga alternativet, hos oss ska ni känna er som hemma.