Blekinges Exotiska Värld - Guidad kvällstur

Adress: Strömmavägen 28, 27432 Karlshamn Visa karta

Adress: Strömmavägen 28, 27432 Karlshamn

Följ med på en guidad tur bland exotiska djur. Möt djur från fem världsdelar, allt från surikater, sköldpaddor, ormar, spindlar många fler. Följ med på en guidad kvällstur där du guidas genom alla avdelningarna av Manfred.

Anläggningen är 500m² och uppdelad i fem världsdelar: Dessa är Afrika, Oceanien, Sydamerika och Asien och vi har djur från alla dessa världsdelar i natur-rika miljöer.

Det finns mycket trevligt att beskåda hos oss på Exotisk Värld.

Ni kan nu även se hur vår nya krokodil har det i vår Afrikaavdelning, eller surikatungarna. Vår lilla bomullshuvudtamarin (apa) har växt till sig och är väldigt nyfiken, på gränsen till lite busig ibland. Han vill också väldigt gärna ha besök.

Ni kan till exempel få se våra små egyptiska landsköldpaddor och lägga märke till kontrasten mot den stora sporrsköldpaddan. Har ni tur kommer även en av djurskötarna med mellanmål till våra apor eller surikater under ert besök.

Show more
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 581 meter
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 3 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 4,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.