Citygallerian

Adress: Drottninggatan 57, 374 36 Karlshamn Visa karta

Adress: Drottninggatan 57, 374 36 Karlshamn

Shoppinggalleria i centrala Karlshamn.

Citygallerian ligger ett stenkast från torget och går igenom kvarteret Drottninggatan/Ågatan. Här finns ett garage på två plan med plats för 150 parkeringsplatser, infart från Mieån. Entré till gallerian från både Drottninggatan och Ågatan. På bottenvåningen finns en stor uteservering från Brasserie Fridolf som vetter mot Mieån. På plan 2 finns balkong med utgång från caféet. I citygallerian kan du shoppa, fika, äta och låna böcker.

Butiker i Citygallerian:
H&M
Intersport
Cubus
Bik Bok
Guldfynd
Kosmetik & Hälsokost
Brasserie Fridolf (restaurang)
Esters Café
Stadsbiblioteket

Visa mer
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,2 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,7 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 251 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.