Kallbadhuset

Visa karta

Bada i havet oavsett säsong och njut av en fantastisk havsutsikt.

Kallbadhuset, som ligger i direkt anslutning till Strandpromenaden, erbjuder dusch, toaletter, bastu och havsbad i skilda avdelningar för damer och herrar. Här finns även en gemensam lounge som alla har tillgång till, men som också kan hyras av större sällskap. Man får ta med sig egen mat och dryck. Rökning är förbjuden i hela kallbadhuset. Varje omklädningsrum är utrustat med värdeskåp, ta med ett eget hänglås.

Väggabaden är en unik anläggning. Här finns tillgång till simhall (Väggabadet), utomhusbassäng, havsbad och ett kallbadhus. Anläggningen är beläget i vackra Väggaparken mellan stadens centrum och Vägga Fiskehamn.

Tagg krävs för bad har du ingen tagg kan du följa med de som har och bada. Det går också att köpa taggar på Ingo (fd Statoil) Österport Idrottsvägen 1 Karlshamn och Best Western i Karlshamn,
Medlemmar betalar 50:-/bad icke medlemmar 100/bad. Skicka med swish 123 287 2612
Måndagar stängt
Tisdagar 14-21
Onsdagar 08-21
Torsdagar 14-17
Fredagar 14-19
Lördagar 08-18 bemannat 10-12
Söndagar 08-18
Kontakt: 070-5984266

Bastun stängs av 30 minuter innan stängning och alla ska vara ute ur Kallbadhuset till utsatt stängningstid.

För mer information se hemsida nedan.

Show more

Om denna aktivitet

Camping

Kolleviks Camping/Camping

Avstånd: 844 meter
På Kolleviks Camping finns 125 campingtomter, varav 95 med el. Här finns också några Quickstop. Anläggningen ligger 3 km sydost om Karlshamns centrum, mitt i Blekinge och med dess vackra skärgård på nära avstånd.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,2 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 844 meter
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.