Brädspelskaféet

Adress: Ronnebygatan 8, 374 35 Karlshamn Visa karta

Adress: Ronnebygatan 8, 374 35 Karlshamn

Kafé med brädspel i centrala Karlshamn.

Kom och umgås på riktigt!
Brädspelskaféet har över 250 brädspel som du kan spela på plats. Vi har klassikerna du minns och nya favoriter att upptäcka. För den som fastnar för något finns det även spel att köpa med sig hem..
Tillsammans med föreningen Samspel anordnars regelbundet evenemang där du kan prova nya spel, tävla i turneringar och träffa nya vänner.
Varje fredag är det Friday Night Magic – ett tillfälle att träffa andra som spelar Magic the Gathering i olika former av turneringar. För att se vad vi gör just den här fredagen, besök www.samspel.nu.
Varmt välkommen!

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 120 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.