Hyr kanot timmar (minst 2), heldag

Adress: Skärvgölsvägen 2, 37292 Kallinge Visa karta

Adress: Skärvgölsvägen 2, 37292 Kallinge

Linders Aluminiumkanot Inkas 525 är godkänd för 3 personer (med extrasäte) och kan användas som allt från stabil familjekanot till äventyrskanot. Lämplig även för veckolång uthyrning och rymmer stor packning. Vid kantring är den osänkbar.

Paddling sker i den vackra sjön Rötlången, som är en del av Ronnebyån, och som ligger i direkt anslutning till Kanotcentralen. Här kan du uppleva genuin vildmark och ett rikt djurliv.
Längs sjön finns iordningställda rastplatser med enkel standard som innehåller eldstad, toalett, sopkärl och i enstaka fall även vindskydd. Rastplatserna omfattas av en serviceavgift vid övernattning.
I kanothyran ingår även 2 paddlar, 2 flytvästar, 1 vattendunk 5 l samt lånekarta
För den som vill paddla enkel väg erbjuder vi transport av kanoter och övrig utrustning mot en extra kostnad.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 45780300
Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 22,2 km
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.
B & B

Stiftsgården Södra Hoka

Avstånd: 27,3 km
Södra Hoka är fylld av stimulerande miljöer! Det naturen erbjuder i form av sjöar, fiskevatten, badplats, skogar och strövområden uppskattas av många gäster.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 27,6 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.