Konstmuseum Martinssonska Gården

Adress: Lotsgatan 8, 374 35 Karlshamn Visa karta

Adress: Lotsgatan 8, 374 35 Karlshamn

Här visas skulpturer av Johnny Martinsson tillsammans med verk av Thure Wahlström, Oscar Wickström och Per Serre.

Skulptören Johnny Martinssons konstnärliga uttryck har präglats starkt av hans uppväxt på ön Tärnö och livet vid havet. Med sina konstverk utforskar han kraftfälten i skeppens linjer, vattnets rörelse, spantformerna och segeldukarnas ytor.

Totalt finns det elva rum att utforska på museet inklusive Johnnys verkstad där han fortfarande arbetar. Det finns även en utegård där de större skulpturerna visas upp.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 735-16 10 51
  • Webbsida
  • Öppettider
    7 juni – 29 september Onsdag-fredag 14.00-17.00 Lördag-söndag 13.00-16.00 Vintersäsong endast öppet för bokade grupper.
  • Prisinformation
    20 kr/person
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 323 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,2 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,7 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.