Konferens - Hotel Walhalla

Adress: Stationsvägen 24, 375 30 Mörrum Visa karta

Adress: Stationsvägen 24, 375 30 Mörrum

Hotel Walhalla i Mörrum.

På en höjd mitt i Mörrum tronar det anrika hotellet upp sig nära granne med Folkets Park och järnvägsstationen. Nära till Mörrumsån.

För konferenser erbjuds en stor flexibel lokal med en ljudisolerad vikvägg. Lokalen kan ta upp till 90 personer beroende på sittning och i direkt anslutning finns ett grupp- och pausrum. Måltiderna intas i någon av hotellets matsalar och man kan med fördel välja att sova över på hotellet.

Utrustning: Wi-Fi, hörslinga, LCD-kanon, konferenstelefon, OH, whiteboard & blädderblock, TV.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Walhalla, Mörrum

Avstånd: 5 meter
Oavsett om ni kommer för att bo, äta, fiska, spela golf eller bara vara så är ni varmt välkomna till oss på Hotell Walhalla. Vårt mål är att vara det mer personliga alternativet, hos oss ska ni känna er som hemma.
Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 324 meter
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 6,1 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.