Det händer i Svängsta

Visa karta

Välkommen till Svängsta i Mörrumsåns dalgång!

Gör ett besök i denna natursköna och historiskt intressanta by. Svängsta samhällsförening informerar och visar på en levande by med god service och en attraktiv ort för boende och företagande. Läs mer om vad som händer i byn, vilka aktiviteter som finns och annan matnyttig samhällsinformation via länken nedan.
Under fliken "Sevärdheter" på hemsidan via länken nedan kan man läsa mer om Skolmuseet, ABU-museet och Haldas teknik-och industrihistoriska museum.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 8,2 km
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
B & B

Stiftsgården Södra Hoka

Avstånd: 4,7 km
Södra Hoka är fylld av stimulerande miljöer! Det naturen erbjuder i form av sjöar, fiskevatten, badplats, skogar och strövområden uppskattas av många gäster.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 6,3 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.