Eriksberg Vilt & Natur

Adress: 374 96 Trensum Visa karta

Adress: 374 96 Trensum

Njut av en unik upplevelse i ett av norra Europas största vilthägn.

Här finns ett av världens största bestånd av den fridlysta röda näckrosen. Man kan få en guidad tur eller på egen hand köra genom ett vackert naturområde med många vilda djur så som kronvilt, dovvilt, vildsvin, visenter och mufflonfår. På gården, som har anor från 1600-talet, finns också restaurang & café.

För aktuella öppettider se hemsidan.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 7 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 605 meter
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 8,6 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.