Bringséns Sportfiske

Adress: Parkvägen 33, 375 30 Mörrum Visa karta

Adress: Parkvägen 33, 375 30 Mörrum

Butik för sportfiskare, belägen i Mörrum.

I första hand är butikens sortiment anpassat för det närliggande fisket, som t.ex. Mörrumsån med sina världsberömda laxar och havsöringar, samt dom kringliggande vattnen med öring och regnbåge och inte minst det välkända kustfisket efter både gädda och havsöring.
Eftersom försäljningen sker både från butik och via postorder till övriga delar av landet och till våra grannländer, har vi artiklar till allt sportfiske! När det gäller våra patenterade rullar har vi försäljning över hela världen.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Walhalla, Mörrum

Avstånd: 352 meter
Oavsett om ni kommer för att bo, äta, fiska, spela golf eller bara vara så är ni varmt välkomna till oss på Hotell Walhalla. Vårt mål är att vara det mer personliga alternativet, hos oss ska ni känna er som hemma.
Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 133 meter
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.