Nytorpet

Visa karta

Ett naturreservat med Nytorpet för härliga friluftsaktiviteter.

Efter en liten bro över Mieåns utlopp från Långasjön slingrar sig vägen under skimrande bokskog mot Nytorpet. På campingen, som också passeras, finns möjlighet att hyra roddbåt och kanot samt köpa fiskekort. Roddbåtar finns både i Långasjön och Kroksjöarna.
Här i det vackra skogsområdet finns motionsspår, vedeldad bastu och vandringsleder med eldstäder. Köp fiskekort och prova fiskelyckan eller ta ett dopp i silkeslent insjövatten.
Den vedeldade bastun ägs av Friluftsfrämjandet, för kontakt se uppgifter på hemsidan nedan.

Visa mer
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 1,5 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.
B & B

Stiftsgården Södra Hoka

Avstånd: 1,5 km
Södra Hoka är fylld av stimulerande miljöer! Det naturen erbjuder i form av sjöar, fiskevatten, badplats, skogar och strövområden uppskattas av många gäster.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.