Wägga Fisk- och Delikatessrökeri

Adress: Saltsjöbadsvägen 44, 374 30 Karlshamn Visa karta

Adress: Saltsjöbadsvägen 44, 374 30 Karlshamn

Rökeri i trevliga Väggahamnen, alldeles intill en fiskrestaurang.

Butik & rökeri
I butiken finns ett stort urval av rökta, gravade och inlagda fiskprodukter samt en hel del olika såser.
I rökeriet finns fortfarande vedeldade ugnar och tack vare noggrann temperatur och torkning får man en ljuvlig gyllenbrun färg på fisken. Man röker endast färsk fisk som ger det bästa resultatet och den godaste fisken.

Restaurangen
Uteserveringen är en populär plats under solparasollen på lunchen och sommarkvällarna från april till september. Här njuter man av en underbar marinutsikt i Väggahamnen med in- och utkommande fritidsbåtar samt fiskebåtar. Det erbjudes fräscha, nylagade fiskrätter till humana priser och till detta finns fullständiga rättigheter.

Glassbaren
Här erbjudes förutom glass även kaffe, kakor, pajer och tårtor. Antingen en kopp kaffe med kaka efter maten eller så stannar du till på promenaden längs strandremsan, för att pausa med en glass.

För mer information ring 0454-190 35/190 85 eller se hemsidan för meny, sortiment mm.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,8 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 4,7 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 387 meter
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.