Blekingeslöjds Hantverksbod

Adress: Drottninggatan 86, 374 38 Karlshamn Visa karta

Adress: Drottninggatan 86, 374 38 Karlshamn

Hantverksbod med alster av medlemmar i Föreningen Blekinge Slöjd.

Hantverkarna ställer ut och säljer sina alster av hög kvalitet i ett vackert restaurerat magasin med anor från början av 1800-talet.
Här finns halmarbeten, trä i olika tekniker, lappteknik, filé och pinnspets, bildväv, keramik, mässingsarbeten, vitbroderi, porslinsmålning, dockor, sidenbatik, skinnarbeten, hardanger- och näversöm, vävda arbeten, näver, stickning, virkning, tovning, sjömansarbeten mm.

Öppet under högsäsong tis-fre 12-17 och lör 10-14
Kulturnatten 17-23
Julskyltningen 12-16
Julhandel i december lör 10-14

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 604 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,5 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.