Handgjorda ljus - försäljning & stöpning

Adress: Röda Ladan, 374 30 Karlshamn Visa karta

Adress: Röda Ladan, 374 30 Karlshamn

Inriktar sig på att tillverka vackra, speciella handstöpta ljus.

Här finns möjlighet att handla handgjorda ljus i olika format, allt från snöbollar till rekordstora grenljus. Man kan också boka in mindre grupper för egen tillverkning av ljus i stöpsstugan.
Röda Ladan ligger 2 km öster om centrum. Stanna till och ring på, är de hemma visar de med glädje vad butiken har att erbjuda. Personalen finns oftast på plats.

Har ni tid att stöpa egna ljus och/eller nätlyktor så är det garanterat en upplevelse utöver det vanliga! Vi fikar i skenet av levande ljus.

Ring Eva Fohlin så får du veta om vår butik har öppet eller boka tid för stöpning.

Välkomna till Röda Ladan!

OBS! Vi har hundar som skäller för dom blir glada när vi får besök. Det finns nät som hindrar dem från att komma för nära våra besökare.

Bilder:
1. Mysbelysningar med doft av stearin.
2. I mitten världsrekord i grenljus med 209 grenar.
3. Mor och dotter helt koncentrerade på sitt gemensamma näthjärta.
4. Nätlyktor för både ute och inne.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 737-20 79 44
  • Telefonnummer
  • Arrangör e-post
  • Webbsida
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,8 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Kolleviks Camping/Camping

Avstånd: 1,1 km
På Kolleviks Camping finns 125 campingtomter, varav 95 med el. Här finns också några Quickstop. Anläggningen ligger 3 km sydost om Karlshamns centrum, mitt i Blekinge och med dess vackra skärgård på nära avstånd.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,1 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.