Brygghus 19

Adress: Västra Kajen 8F, 374 31 Karlshamn Visa karta

Adress: Västra Kajen 8F, 374 31 Karlshamn

Microbryggeri på Västra Kajen i Karlshamn.

Brygghus 19 grundades 2012. I bryggverket på 2000 liter finns ambitionen att brygga Sveriges bästa Ale och Lager.

Boka in team-, grupp- eller företagsevent hos Brygghus 19. Ni får en spännande och uppskattad visning av bryggeriet, bryggeriets historia och naturligtvis ingår även smakprover på aktuella öl.

Endast förbokade grupper på 15-50 personer för bryggerivisning och provsmakning. För mer information och bokning, se länk nedan.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,1 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 160 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.