Rosengården

Visa karta

Mindre vacker park belägen nära centrum.

Rosengården anlades under 1920-talet som en entré till Väggaskolan. Idag räknas parken till kommunens främsta finpark. Parken erbjuder ett rikt utbud för den växtintresserade. Här finns ett rosarium med mängder av rosor, vår- och sommarblommor, woodlandplantering och ovanliga buskar och träd. Den stora utomhusscenen Snäckan används flitigt under året för olika typer av arrangemang. Stadens midsommarfirande hålls i parken, och den används dessutom flitigt av Väggaskolans elever vid inspark och avslutning.

Visa mer
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 678 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,4 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,5 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.