Väggabadet

Adress: Saltsjöbadsvägen 6, 374 30 Karlshamn Visa karta

Adress: Saltsjöbadsvägen 6, 374 30 Karlshamn

Inom- och utomhusbad.

På Väggabadet kan man njuta av bassänger med uppvärmt havsvatten både under sommar- och vintertid. Här finns sim-, hopp- och barnbassänger, vanlig bastu, ångbastu, motionsanläggning (Actic), minigolfbana och cafeteria.

Utomhus finns fyra pooler i varierande storlek: 50 meters simbassäng, hoppbassäng, barnpool och bebispool. Inomhus finns tre pooler: 25 meters simbassäng, varmvattensbassäng och barnpool. Här finns också en 55 meter lång rutschkana, jacuzzi med härlig utsikt och en poolhörna för de allra mista.
Arombastu med olika dofter arrangeras vissa dagar i veckan.

Under sommartid är det även öppet inomhus, alla bassänger/attraktioner utom 25 meters bassängen.

Kassan stänger en timme före stängningstid.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 759 meter
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 4,1 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,3 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.