Bastustuga

Adress: Karlshamn Visa karta

Adress: Karlshamn

Bastustugan mitt i Karlshamns skärgård.

En flytande stuga med vedeldad bastu. Den har stor altan och brygga och ligger förankrad i naturskön vik. Det är en primitiv form av boende utan el och rinnande vatten. Här kan ni som familj eller sällskap njuta av naturen och av havet alldelse in på husknuten. Exempel på användande:

* Kill / tjejträff
* Företags kickoff
* Svensexa eller möhippa
* Semester med familjen eller vänner.

Ni blir transporterade ut till ön med båt och ni kan välja till olika tjänster såsom vattenskoter, catering och annan musikunderhållning. Vi skräddarsyr er träff på den flytande bastustugan.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,8 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 231 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,1 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.