Vandringsled - Tjärö

Adress: Karlshamn Visa karta

Adress: Karlshamn

Vandringsled på skärgårdsidyllen Tjärö.

1,5 km lång studieslinga med information på skärgårdsidyllen Tjärö (blå markering). Dit man åker i båt från Järnavik eller Karlshamn. En vandringsled på södra delen är 3 km lång och har gul markering.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 11,6 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 3,1 km
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 9,9 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.