Vattenskotersafari

Adress: Dalgången 11, 374 37 Karlshamn Visa karta

Adress: Dalgången 11, 374 37 Karlshamn

Upplev den fantastiska skärgården i Karlshamn från en vattenskoter.

Vi åker runt och kikar på de fina hamnarna och gör strandhugg vid olika idyller. En erfaren förare tar er säkert runt i skärgården och ni får även testa på att köra skotern under ledning av instruktör. 3 pers inkl förare. Vattenskotern kan komma upp i hastigheter nära 60 knop så det är garanterat en unik adrenalinupplevelse. Turen är alltid en blandad körning, mycket full fart men även lugnare partier där man kan hämta sig lite och njuta av den fantastiska skärgården. Mixen gör att man får ta del av både öppnare fjärdar och lite trängre passager, vilket är den variation som oftast är mest uppskattad. Det känns riktigt fort att åka vattenskoter, eftersom man är så nära vattenytan.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 774 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,5 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Camping

Kolleviks Camping/Camping

Avstånd: 1,5 km
På Kolleviks Camping finns 125 campingtomter, varav 95 med el. Här finns också några Quickstop. Anläggningen ligger 3 km sydost om Karlshamns centrum, mitt i Blekinge och med dess vackra skärgård på nära avstånd.