Badtunnor

Adress: Dalgången 11, 374 37 Karlshamn Visa karta

Adress: Dalgången 11, 374 37 Karlshamn

Vedeldade badtunnor.

Varje tunna rymmer 3.000 liter nytt, friskt åvatten, som värms upp till +38º. Här kan man sitta upp till 7 personer i varje tunna och det finns 6 tunnor. Känslan är speciellt stor på kvällen med belysning på skog och vatten. Dessa tunnor är fantastiska att bada i under årets alla fyra årstider. Men ju ruskigare vädret är, desto större blir upplevelsen. Det finns möjlighet till en kall och skön ”avrivare” för den modige i ån. Alldeles bredvid tunnorna finns uppvärmda omklädningsrum. Tunnorna rengörs med enbart naturlig såpa. Här förekommer inga kemikalier.
Att bada tunna kan vara en ensam aktivitet eller kombineras med olika matförslag.
För bokning se kontaktuppgifter nedan.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,2 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,5 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 774 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.