Skärgårdstur Karlshamn-Tjärö

Adress: Karlshamn Visa karta

Adress: Karlshamn

Utgår från gästhamnen mitt emot First Hotel.

På denna skärgårdstur, som utgår från gästhamnen i Karlshamn mitt emot First Hotel, kan man uppleva den underbara skärgården. Man upptäcker små smultronställen, rundar kobbar och öar, ser små fiskestugor och njuter av den svenska sommaren när den är som bäst. Det finns möjlighet att fika ombord, och man kan med fördel åka den tidiga turen. Då kan man stiga i land på någon av öarna, tillbringa dagen där, och sedan ta den sista båten tillbaka till staden.

Den går flera turer per dag och landar vid olika tider på Tärnö, Joggesö och Tjärö. Med skärgårdsbåten får du en snabb bild över Karlshamns skärgård från inomskärs till havsbandet, från väst till öst.

Biljett köper man kontant vid skärgårdsbåten. För tidtabell se länk nedan.

Njut av skärgårdspärlan Tjärö!

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Centrum
    Karlshamns Torg 0,3 km
  • Turistinformation
    Karlshamns Turistbyrå 0,4 km
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 62 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.