Taxibåt

Adress: Tärnö 3, 374 93 Karlshamn Visa karta

Adress: Tärnö 3, 374 93 Karlshamn

Taxibåten Lillholma.

Taxibåten Lillholma kan beställas på något av rederiets telefonnummer:

Båten tar upp till 12 personer och kan prestera 27 knop. Hon når varje brygga i skärgården på cirka 10 minuter från Matvik.

Fast pris för resa med upp till 5 passagerare. Vid högre antal erlägger resterande passagerare en tilläggsavgift per person.

Lillholma är tillgänglig året runt. Endast dagtid.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 702 50 05 76
  • Faciliteter
    Utomhus
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 6,8 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Vandrarhem

Tjärö hotell och vandrarhem

Avstånd: 7,5 km
Tjärö – pärla mellan himmel och hav. Mitt i Blekinges skärgård, ett pärlband av orörda öar, hittar Du Tjärö. Hela ön är bevarad i 17-1800 talsmiljö och det känns som att komma rakt in i en saga av Astrid Lindgren. Välkommen till oss på Tjärö!
Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 7,2 km
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.