Cykelled - Banvallsleden

Adress: Karlshamn Visa karta

Adress: Karlshamn

Cykelled mellan Karlshamn och Halmstad.

Cykling längs banvallen Halmstad-Ljungby-Karlshamn i vacker och omväxlande natur. På flera ställen finns järnvägssignaler, gamla perronger och godsmagasin bevarade. Hela sträckan är 249,5 km lång.
För mer information se Banvallsledens egen hemsida.

Karta finns att köpa på Karlshamns Turistbyrå.

Bussgods erbjuder transport av cykel. För mer information se deras hemsida www.bussgods.se eller ring dem på +46 (0)454-180 70

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,1 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 231 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,8 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.