Cykelorientering

Adress: Vägga, 374 30 Karlshamn Visa karta

Adress: Vägga, 374 30 Karlshamn

Trim och cykelorientering med Naturpass.

3 i 1 Naturpass som finns att köpa mellan april och september. Det är dels ett Cykelnaturpass, dels två vanliga Naturpass.

På Cykelnaturpasset, runt Asarum och Valberget, får du en karta med 18 kontroller inritade. Dessutom medföljer 18 fotografier.

I paketet finns dessutom ett Naturpass runt Tubbaryd-Karlshamn Väst och ett vid Långakärr-Prästslätten.
Naturpasset finns att köpa i många av Karlshamns affärer, Apoteket, Team Sportia, Intersport, Cykel o Sport Mörrum, Servus Österport, Coop, Konsum Asarum, Kolleviks Camping samt Turistbyrån.

Arr: Stigmännen

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,8 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 997 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.