Fiskepaket - Mörrumsån

Adress: Vettekullav 131, 374 30 Karlshamn Visa karta

Adress: Vettekullav 131, 374 30 Karlshamn

Fiskepaket i Mörrumsån.

Alla kundevent, konferenser och möten borde kombineras med genuint laxfiske! Stressen avtar i takt med att naturvistelsen sjunker in och kanske är det därför tiden vid ån också brukar bli lite av teambuilding och friskvård. Fiske och samvaro i en fantastisk miljö gör underverk.

Ert besök utformas efter era önskemål och på en nivå av äventyr som passar er grupp. Till exempel kan konferensen varvas med flugfiske för nybörjare eller guidat fiske med kastspö. All nödvändig utrustning tillhandahålls självklart av guiden. Om fiske inte lockar er alla finns också möjlighet till paddling och vandring genom storslagen natur- och kulturmark.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 3,4 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,8 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.