Orientering - OK Skogsfalken

Adress: Matvikshamnsvägen 272, 374 94 Trensum Visa karta

Adress: Matvikshamnsvägen 272, 374 94 Trensum

Orientering - Trimorientering med Naturpass, OK Skogsfalken.

Laxaleden fotoorientering och Långarsjönäs trad. Orientering mellan 16/4 - 30/9. Naturpasset med karta, startkort och information finns till försäljning i Skogsfalkens Klubbstuga, på Långasjönäs Camping, på Apoteken, på Turistbyrån och i Sportaffärerna.

Arr: OK Skogsfalken

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 2,5 km
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 6,4 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 5 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.