Golf

Adress: Karlshamn Visa karta

Adress: Karlshamn

Karlshamns Golfklubb med 36 hål.

En 36-håls skogs- och parkbana längs med Mörrumsån. Drivingrange och 5-håls par-3-bana. Banan håller hög kvalité och standard. Den passar medelgolfaren samtidigt som den är en utmaning för elitspelaren.
Spelsäsong är från tidig vår till sen höst i fantastisk natur och där varje hål är en härlig spelupplevelse. Det finns även driving-range, golfshop restaurang. Varje år arrangeras Karlshamnsveckan i golf.
Den trevliga och välbesökta restaurangen erbjuder en populär buffélunch alla veckans dagar och på uteserveringen har man en underbar vy över hål 18, 10 och 1 på gamla banan.

Klubben har en välrenommerad tränare knuten till sig. Hos honom går det bra att ta en lektion eller handla i den mycket välsorterade shopen.

Kommer du till klubben med husbil eller husvagn har vi en mycket trevlig uppställningsplats, mer om den kan du läsa under rubriken husvagnparkering.

Show more

Om denna aktivitet

Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 589 meter
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
Hotell

Hotell Walhalla, Mörrum

Avstånd: 821 meter
Oavsett om ni kommer för att bo, äta, fiska, spela golf eller bara vara så är ni varmt välkomna till oss på Hotell Walhalla. Vårt mål är att vara det mer personliga alternativet, hos oss ska ni känna er som hemma.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.