Jakt - Eriksberg

Adress: Eriksberg, 374 96 Trensum Visa karta

Adress: Eriksberg, 374 96 Trensum

Jakt med jaktledare på Eriksberg.

För den jaktintresserade erbjuder Eriksberg en möjlighet utöver det vanliga. De senaste åren har ett stort arbete lagts ner för att få fram kapitala hjortar, vilket också har gett bra resultat. Säsongen 2001 sköts på Eriksberg den tredje största kronhjorten som skjutits i Sverige.

Naturligtvis förekommer även avskjutning av övriga djur för att hålla stammarna på rimlig nivå. Det gäller kron- och dovvilt, vildsvin och mufflon.

Stor vikt läggs vid att hålla en god jaktetik med respekt för det vilda. All jakt sker tillsammans med kunnig jaktguide.

Det finns också möjlighet att köpa/beställa hem viltprodukter året runt. Se gärna under länken "Priser" på Eriksbergs hemsida!

Show more

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 6,7 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Vandrarhem

Tjärö hotell och vandrarhem

Avstånd: 3,4 km
Tjärö – pärla mellan himmel och hav. Mitt i Blekinges skärgård, ett pärlband av orörda öar, hittar Du Tjärö. Hela ön är bevarad i 17-1800 talsmiljö och det känns som att komma rakt in i en saga av Astrid Lindgren. Välkommen till oss på Tjärö!
Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 666 meter
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.