Yoga, Karlshamn

Adress: Strömmavägen 28, 374 32 Karlshamn Visa karta

Adress: Strömmavägen 28, 374 32 Karlshamn

Centrum för Yoga och Meditation.

Yoga och meditation har du glädje av i din vardag. De kan användas för att öka ditt välmående och förbättra din hälsa, som stresshantering – eller för att stärka din koncentration, kropp och kreativitet. Du kan även gå vidare och utforska de djupare möjligheterna.

10, 20, eller ett årskort?
Hos oss får du maximal frihet och fairness.
PROVA PÅ är alltid gratis.
Mer under kurser och priser.

Du kan skicka din intresseanmälan redan idag till:
info@yogakarlshamn.se

Som utbildade yogalärare står vi till förfogande - för barn, ungdomar, vuxen, kvinna eller man, äldre, handikappad eller sportiga människor, till firmor eller till privatpersoner. Helt enkelt för alla som är nyfikna eller redan Yoga- entusiaster.

Ring gärna när du har en fråga.
NAMASTE!

Show more

Om denna aktivitet

Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 4,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 612 meter
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 3 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.