Bio Metropol

Adress: Norra Fogdelyckegatan 24, 374 38 Karlshamn Visa karta

Adress: Norra Fogdelyckegatan 24, 374 38 Karlshamn

Centralt belägen biograf.

Metropol i Karlshamn är en av de klassiska biograferna. Byggd 1923 av Kapten O.W Ericsson och ritad av arkitekt Axel Stenberg, vilken även hade ritat biografen Victoria i Malmö. Byggnaden är uppförd för biografverksamhet och så har det förblivit sedan dess.

För upplysning om aktuella filmer, se kontakt eller hemsidan.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,4 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 540 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,4 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.