Kyrkor i Karlshamn

Adress: Kungsgatan 58, 374 21 Karlshamn Visa karta

Adress: Kungsgatan 58, 374 21 Karlshamn

Besök någon av Karlshamns kyrkor.

Det finns ett flertal kyrkor i Karlshamns kommun, allt från den stora Carl Gustafs kyrka mitt i staden till den lilla kyrkan på Kastellet. De andra ligger i Asarum, Mörrum, Elleholm, Svängsta, Ringamåla, Hällaryd och Åryd. Sök gärna mer information om dem och frikyrkorna på länken nedan.

Visa mer
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,3 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 462 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,6 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.