Kyrkor i Karlshamn

Adress: Kungsgatan 58, 374 21 Karlshamn Visa karta

Adress: Kungsgatan 58, 374 21 Karlshamn

Besök någon av Karlshamns kyrkor.

Det finns ett flertal kyrkor i Karlshamns kommun, allt från den stora Carl Gustafs kyrka mitt i staden till den lilla kyrkan på Kastellet. De andra ligger i Asarum, Mörrum, Elleholm, Svängsta, Ringamåla, Hällaryd och Åryd. Sök gärna mer information om dem och frikyrkorna på länken nedan.

Show more
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,3 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Camping

Kolleviks Camping/Camping

Avstånd: 2,3 km
På Kolleviks Camping finns 125 campingtomter, varav 95 med el. Här finns också några Quickstop. Anläggningen ligger 3 km sydost om Karlshamns centrum, mitt i Blekinge och med dess vackra skärgård på nära avstånd.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 462 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.