Sternö

Adress: Karlshamn Visa karta

Adress: Karlshamn

Halvö sydväst om Karlshamn.

Sternö är en stor halvö sydväst om Karlshamns centrum och ett omtyckt strövområde med vad många tycker är kommunens bästa badplats. Under sommaren finns det även en uteservering. Ljumma sommarkvällar kan man grilla vid de iordningsställda grillplatserna på klipporna.

Blekinges största gravröse finns på Sternö, sydväst om Karlshamn. Högarör är närmare fem meter högt och uppfördes under äldre bronsålder. Det ligger med magnifik utsikt över Hanöbukten, femtio meter över havet.

Visa mer
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 2,3 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,9 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 4,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.