Ridlekis och Turridning - Dunebogård

Adress: Torsteboda.v 160 Mörrum Visa karta

Adress: Torsteboda.v 160 Mörrum

Ridlekis, häst & ridskola, turridning, ridläger & andra event.

Här är alla välkomna att ta steget in i hästvärlden, eller varför inte ta upp ett gammalt intresse igen? Ni rider på lugna, vänliga & väluppfostrade Islandshästar & shetlandsponnier som inte lämnar något hjärta oberört.

Turridning på snälla Islandshästar för både nybörjare och vana ryttare där vi rider på mysiga stigar och skogsvägar.

Ridlekis för barn 2-9 år, där barnen både får lära sig att rida och att sköta om hästen.

Häst & Ridskola för vuxna nybörjare & barn 10-14 år där vi sätter lika stort fokus på säker & trygg hantering av hästen från marken som vi gör med din sits och ridningen

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 3,8 km
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 9,1 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 9,6 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.