Långasjönäs

Adress: Asarum Visa karta

Adress: Asarum

Olika aktiviteter i vackert insjöområde.

Långasjönäs semesterby - med camping, stugbyar och stugor, badplats och vandringsstigar. Långasjönäs fritidsområde, ett naturreservat 10 km norr om Karlshamn, ligger vid Långasjön i ett välbesökt eldorado för både våra turister och karlshamnsborna.

Långasjön har flera naturliga, små sandstränder och ett friskt, rent vatten. Den som bor på campingplatsen eller i stugorna har tillgång till fritt fiske i Långasjön. I Kroksjöarna, inte långt från campingplats och stugbyar, har ädelfisk inplanterats. Runt sjöarna finns grillplatser mitt i vildmarken. Roddbåtar och kanoter finns att hyra. Strövstigar av olika längd och Blekingeleden passerar genom området.

Inte långt från stugby och campingplats finns också Nytorpet - Friluftsfrämjandets anläggning - med den vedeldade bastun, som ligger vid en av Kroksjöarna. Här njuter både karlshamnare och turister av bastubad med efterföljande dopp i sjön.

Från Nytorpet utgår fem markerade vandringsstigar mellan 1 - 8 km långa.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 454-32 06 91
  • Faciliteter
    Utomhus
B & B

Stiftsgården Södra Hoka

Avstånd: 3,2 km
Södra Hoka är fylld av stimulerande miljöer! Det naturen erbjuder i form av sjöar, fiskevatten, badplats, skogar och strövområden uppskattas av många gäster.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 4,1 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 277 meter
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.