Karlshamns Golfklubb – Nya Banan

Adress: Kylingaryds byväg 85-20, 37591 Mörrum Datum: Onsdag 23 jan 2019 - onsdag 1 jan 2020 Visa karta

Adress: Kylingaryds byväg 85-20, 37591 Mörrum

Banan är lite smalare än ”Gamla banan” och blir på så sätt en riktig utmaning för den som vill chansa och hitta genvägar. Från hål nr 13 har man en fantastisk vy över kommande hål och vid bra väder kan man se ända bort till Ryssberget.

Karlshamns Golfklubbs nya bana är byggd i två etapper.
Första etappen blev klar 1992 och de sista 9 hålen invigdes 2004.
Banan är lite smalare än den gamla och blir på så sätt en riktig utmaning för den som vill chansa och hitta genvägar. Från hål nr 13 har man en fantastisk vy över kommande hål och vid bra väder kan man se ända bort till Ryssberget.

Den nya banan har, nu när den vuxit till sig, blivit väldigt populär mycket på grund av sina täta fairways och underbara greener

Vi erbjuder 2 fina banor i fantastisk natur och där varje hål är en härlig spelupplevelse. Tack vare våra två banor är speltillgängligheten hög och det gör att du som gäst oftast har det lätt att hitta en speltid. Vår drivingrange har 6 platser under tak och dessutom 6 mattor ute i det fria. Det finns också möjlighet att slå direkt från gräset. Till träningsanläggningen hör också en 5-håls korthålsbana samt pitch- och chipgreen och möjlighet att träna bunkerslag.

Klubben har en trevlig och välbesökt restaurang som erbjuder en populär buffélunch alla veckans dagar och på uteserveringen har man en underbar vy över hål 18,10 och 1 på gamla banan.

Klubben har en välrenommerad tränare knuten till sig. Hos honom går det bra att ta en lektion eller handla i den mycket välsorterade shopen.

Kommer du till klubben med husbil eller husvagn har vi en mycket trevlig uppställningsplats, mer om den kan du läsa under rubriken husvagnparkering.

Vår personal i kansliet har hög servicenivå och kommer att göra allt för att ni ska känna er välkomna till oss på Karlshamns Golfklubb.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 2,1 km
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 6,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.