Asarums Bangolfklubb

Adress: Stenbackavägen, 374 53 Asarum Visa karta

Adress: Stenbackavägen, 374 53 Asarum

Minigolfbanor i Asarum.

I Asarum finns Sveriges första bangolfhall för minigolf, en inomhushall på nästan 800 kvm öppen även för allmänheten och besökare.

Asarums Bangolfklubb är en ideell förening med cirka 55 medlemmar. På anläggningen finns två stycken 18-hålsbanor, en filtbana och en europabana.

Utomhusbanan finns kvar för spel under sommartid och är belägen alldeles intill. Vid dåligt väder under utomhussäsongen öppnar man inomhus.

Servering och möteslokal finns.
Öppet året runt. För priser se hemsida.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 3,3 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 4,2 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 1,3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.