Karlshamns Centrumförening

Visa karta

Här hittar ni butiker som finns i Karlshamns kommun.

Karlshamns Centrumförening är en ideell förening som arbetar för handeln i Karlshamn. Föreningen har funnits i över 100 år och har idag ca 150 medlemmar. På Centrumföreningens hemsida hittar ni samtliga medlemmar och kan där se vilket utbud av butiker som finns i Karlshamn.

Butikernas öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 10-15

Långlördag 10-16
(sista lördagen varje månad)

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 218 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 2,8 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 2,1 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.