Rotationsfiske i Mörrum, 1-2 mars

Adress: Vettekullavägen 131, 374 30 Karlshamn Visa karta

Adress: Vettekullavägen 131, 374 30 Karlshamn

Sista februari är du välkommen till Mörrum på ett historiskt fiske före ordinarie premiär! I en grupp på 15 fiskare roterar vi med en halv dags fiske på vardera sträcka: Pool 1-16, pool 17-32, Vittskövle och Knaggelid. Allt du behöver ingår i paketet!

Gott om plats, gott om tid och ofiskat vatten - bättre än så här blir det inte! 3 st delvis fiskande guider finns tillhands under fisket, men du behöver ha viss vana av att fiska fluga med sjunkande linor.

Ingår i paketet: Fiskekort för två dagar lö-sö på 4 sträckor totalt, 2 nätter i stuga för två 100m från ån fr-sö, tips från guider, alla måltider från fre middag till sö lunch, sängkläder och städning, möjlighet till bilskjuts.

Installation i stugorna sker i samband med ankomst ca 16:00-17:00 första dagen.

OBS! Välj startdag för paketet i kalendern för bokning. (Den gröna dagen i kalendern)

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Hamn
  Väggahamnen 2 km
  Skärgårdsterminal/Gästhamn 3 km
 • Arena eller träffpunkt
  Karlshamns Stadsteater 3 km
 • Sevärdhet
  Utvandrarmonumentet 3 km
  Kulturkvarteret 4 km
 • Tågstation
  Karlshamns Resecentrum 3 km
 • Turistinformation
  Karlshamns Turistbyrå 3 km
 • Centrum
  Karlshamns Torg 3 km
 • Färja
  Karlshamn-Litauen (färja) 6 km
 • Golfbana
  Karlshamns Golfklubb 11 km
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 3,3 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,8 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.