Entrébiljett till Kreativum

Adress: Strömmavägen 28, 37432 Karlshamn Visa karta

Adress: Strömmavägen 28, 37432 Karlshamn

Entrébiljett till Kreativum i Karlshamn. Science Center för nyfikna! Kittla nyfikenheten på Upptäckartorgen och testa över 150 olika Upptäckarstationer.

Upptäckarglädje!
För den nyfikne är Kreativum i Karlshamn väl värt ett besök – ett Science center för alla åldrar och ett perfekt utflyktsmål för hela familjen. Kittla nyfikenheten på Upptäckartorgen och testa över 150 olika Upptäckarstationer. Sommartid är också Kreaparken öppen, en oas vid Mieåns strandkant, här finns busiga fontäner och supersega såpbubblor.

Psst…. Strax bredvid Kreativum ligger ett litet tropikarie, Exotisk Värld. Passa på att besöka surikaterna eller kika in till de små aporna. Mer om Exotisk Värld – www.exotiskvarld.se

Du hittar oss på www.kreativum.se och Facebook!

Parkering
Det finns gott om gratis parkeringsplatser både för bussar och bilar! De största parkeringarna hittar du på höger sida av vägen innan du kommer fram till entrén på Kreativum.

Husbilar
Vi välkomnar våra besökare att ställa upp sin husbil på parkeringen! Besöker man Kreativum kan man hämta en lapp med p-tillstånd i receptionen. Vi ber också våra besökare ta hänsyn till att antalet parkeringsplatser i området är begränsat, och använda parkeringen så att framkomligheten inte begränsas. Parkeringen är gratis. Ingen service finns.

Buss & tåg

Nu kan du åka buss från Karlshamns resecentrum (stationen) ända fram till Kreativum med busslinje 311. Bussen går en gång i timmen och turen tar bara en kvart. Linjen är trafikerad måndag - lördag, tiderna hittar du här, och sök på buss nummer 311.
På söndagar heter hållplatserna heter Janneberg alternativt Sjukhuset Länsmansvägen. Gångväg till Kreativum från hållplatserna Janneberg och sjukhuset Länsmansvägen finns, det tar cirka 15 minuter att gå hit.

Mer information om öppettider, priser, filmer, tillgänglighet hittar du på www.kreativum.se. Du når oss också på telefon: +46 454-303360.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 2,7 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 354 meter
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 4,4 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.