Chartertur på lyxyachten Fairline 58 2 tim

Adress: Unika Upplevelser i Karlshamn AB, 37437 Karlshamn Visa karta

Adress: Unika Upplevelser i Karlshamn AB, 37437 Karlshamn

En majestätiskt vacker flybridgebåt med alla bekvämligheter. Perfekt för konferenser och möten där 12 passagerare kan färdas med stil och klass.

Det finns tre bra ytor för privata delade möten, två i salongen och en stor på flybridge. Vi kan servera enklare förtäring och dryck och det finns också möjlighet att ha medhavd dryck. Båten marchar fint i 7/25 knop men har kapacitet till 35 knop. En underbar lyxyacht som är Unik i sig. Vi går ut från Karlshamns innerhamn och cruisar över till skärgården i 25 knop. Väl där åker vi i lugnt gemak tills vi når Tärnö där vi lägger till och ni får sträcka på benen. Därefter åker vi tillbaka förbi kobbar och skär. Ni bjuds på tilltugg och dryck.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Färja
  Karlshamn-Litauen (färja) 6386 km
 • Hamn
  Väggahamnen 6387 km
  Skärgårdsterminal/Gästhamn 6387 km
 • Turistinformation
  Karlshamns Turistbyrå 6387 km
 • Sevärdhet
  Utvandrarmonumentet 6387 km
  Kulturkvarteret 6388 km
 • Arena eller träffpunkt
  Karlshamns Stadsteater 6388 km
 • Centrum
  Karlshamns Torg 6388 km
 • Tågstation
  Karlshamns Resecentrum 6388 km
 • Golfbana
  Karlshamns Golfklubb 6390 km
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,1 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,2 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Stuga

Kolleviks Camping/Stugor

Avstånd: 1,5 km
på Kolleviks Camping finns 14 st fyrbädds campingstugor om 10 kvm. Dessa ligger ca 60 m från hav med sandstrand. Anläggningen ligger vid Östersjön, 3 km sydost om Karlshamns centrum. Mitt i Blekinge och med närhet till dess vackra skärgård.