Smideskurs hos Meteoritsmide Magnus Jönsson

Adress: Björkenäsvägen 145 Mörrum Visa karta

Adress: Björkenäsvägen 145 Mörrum

Magnus Jönsson är en av de bästa smederna i Sverige och han är verksam i Blekinge. I hans stora smedja utanför Mörrum hålls kvällskursen för både nybörjare och för de som har viss erfarenhet sedan tidigare.

Under kursen kommer du få en bra inblick i smidet och lära dig hantera alla verktyg som behövs för att behärska grunderna i smidet. Kursen riktar in sig på brukssmide med järn efter traditionella metoder. Läs om Magnus på hans hemsida www.meteoritsmide.com

Materialkostnad tillkommer!

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 703975902
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 10,5 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 4,2 km
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 9,6 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.