Jaktia

Adress: Brovägen 2, 376 37 Svängsta Visa karta

Adress: Brovägen 2, 376 37 Svängsta

Välsorterad butik för jakt, fiske, fritid och hund.

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt, fiske, fritid och hund. I Blekinge hittar ni den i Svängsta, ca 15 km nordväst om Karlshamn. Den nya specialistbutiken öppnar 25 april Jaktias mitt i fiskeriket i Blekinge med rejäla avdelningar för både jakt, vapen, sportfiske, hund och fritid på ca 500 m2.

Förutom jakt, vapen och sportfiske erbjuder den nya Jaktiabutiken i Svängsta även jägarexamenskurser, jaktresor och vapenreparationer.
Jaktias Jägarskola är en intensivkurs under 4 dagar som alla våra Jaktiabutiker kan erbjuda och som mynnar ut i en jaktlicens.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 7,7 km
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält. Välj datum i kalendern.
B & B

Stiftsgården Södra Hoka

Avstånd: 4,5 km
Södra Hoka är fylld av stimulerande miljöer! Det naturen erbjuder i form av sjöar, fiskevatten, badplats, skogar och strövområden uppskattas av många gäster.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 5,9 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.