Konferens - Bellevueparken

Adress: Sternövägen 36, 374 33 Visa karta

Adress: Sternövägen 36, 374 33

Folkpark med två lokaler inne i parken.

Karlshamns folkpark med Dans Inn och Play House.

I Bellevueparken finns Dans Inn som är godkänd för 1400 personer. Här finns ett stort dansgolv och en scen samt utmärkta utrymmen för sittplatser. Lokalen har professionellt ljud- och ljusanläggning. Dans Inn är den större av de två lokalerna i Bellevueparken.

I Bellevueparken finns också Play House som är godkänd för 600 personer. Här finns ett stort dansgolv och en scen samt goda utrymmen för sittplatser. Lokalen har professionell ljud- och ljusanläggning. Play House är den mindre av de två lokalerna i Bellevueparken.

För lokalbokning se telefonnummer nedan.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 454-812 60
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,2 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Kolleviks Camping/Camping

Avstånd: 3,1 km
På Kolleviks Camping finns 125 campingtomter, varav 95 med el. Här finns också några Quickstop. Anläggningen ligger 3 km sydost om Karlshamns centrum, mitt i Blekinge och med dess vackra skärgård på nära avstånd.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 1,8 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.