Teambuilding på Eriksberg Vilt & Natur

Visa karta

Teambuilding och konferensaktiviteter på Eriksberg Vilt & Natur.

Skulle ni vilja visa uppskattning mot era kollegor och göra något kul tillsammans? Känner ni att det behövs lite ny energi i gruppen och det är tid för en gemensam kickoff? Genomför ni konferens och känner att ni skulle vilja genomföra någon gemensam aktivitet tillsammans?
Känner ni att ni behöver utveckla kommunikationen, relationerna i gruppen samt skapa en bra anda?
Avsluta då dagen/arbetsveckan med eftermiddags/kvälls äventyr På Eriksberg Vilt & Natur tillsammans med era kollegor på jobbet. Arrangör är Utveckling & Äventyr.

Aktiviteterna varierar från roliga teamstärkande övningar till cykelsafari i parken för att komma nära de vilda djuren. För er som vill utmana er själva, har ni även möjlighet att testa på repellering/firning vid klippor intill havet i Skärgården.
Då skymningen börjar ta vid, avslutar vi med grillad mat ute i naturen som kommer direkt från köket på Eriksberg, eller inne på någon av restaurangerna om ni hellre vill det. Det finns olika meny alternativ, samt att vi har även upplägg där ni som gäster blir delaktiga i matlagningen och får hjälpa till att förbereda olika delar av menyn.

Möjligheten att sova i tält i parken finns också, där vi gemensamt äter vildmarks frukost dagen efter.

Utveckling & Äventyr genomför även inspirationsföreläsningar om hälsa, motivation och vägval. Om din personal mår bra, mår även företaget bra!

Kontakta Eriksberg Vilt & Natur för mer information, de skräddarsyr ett upplägg som passar er målsättning och önskad effekt.

Show more

Om denna aktivitet